torsdag 11 mars 2010

Silversmide

Passande konfirmationspresent kanske?

Så har jag då varit på första kurstillfället av silversmide!
Vilken grej och vilken lycka, hade ju nästan hoppats på att jag INTE skulle gilla kursen eftersom jag har fullt upp med de tekniker /material jag redan håller på med ,men attans vad jag bedrog mig!
Det är precis samma känsla som jag hade när jag varit första gången på silverlera kurs, helt fast!! Så otroligt kul att hitta ytterligare sätt att få utlopp för min kreativa ådra, ett nytt material att utforska och utveckla till min egen stil!
Enda problemet är ytan att hålla till på, det krävs lite mer plats,verktyg, mm mm, men det får jag lösa för detta vill jag verkligen testa på att utveckla, har redan flera projekt jag vill sätta igång med.
Kursen är på ytterligare 7 gånger och det är ju skönt och Ann som leder kursen är fantastisk och en stor inspirationskälla!
Det kommer nog att dröja innan jag lägger ut smycken till försäljning i webbshopen men här i bloggen kommer det nog att dyka upp bilder allt eftersom.

6 kommentarer:

 1. Kul! Är det Medborgarskolans kurs? Jag tänkte anmäla mig, men torsdag är den dagen i veckan som verkligen inte funkar för mig eftersom Ola är i Norge då :-(
  Är det Ann Ardebrant som leder kursen?

  SvaraRadera
 2. Ja det var jätte kul, älskar ju silver och vill lära mig komponera ihop finsilver och sterling silver, så det känns jätte bra. Var ju anmäld i höstas men då blev den inställd.
  De har ju kvällskurser också tror jag. Ja visst är det Ann, känner du henne??

  SvaraRadera
 3. Var det för få intressenter förra året?
  Var det Ann då oxå?
  Hon bor på landet här i Skattkärr, precis som jag.
  Vi har sålt smycken samtidigt på en liten marknad anordnad av kyrkan förra året. Hon arbetar mycket med glasfusing oxå.

  SvaraRadera
 4. Just på dag kursen var det för få anmälda tydligen.
  Jaha, jag vet att hon inte bor i stan men jag trodde inte det var i Skattkärr:)Mer åt Alster till trodde jag:)

  SvaraRadera
 5. Hamnade här av slumpen. Tycker du gör fina smycken.

  SvaraRadera